+32 479/ 446 746 stijnjacobs@bookman.be

Concert Agency for Classical Music

News

3 days ago

Bookman.be

Met het tekenen van pianiste Eliane Rodrigues, haalt Bookman andermaal één van ’s lands meest begenadigde musici binnen. Ze is laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd in 1983 en haar uitvoering van Beethovens vierde concerto werd recent verkozen tot meest memorabele moment uit de geschiedenis van het concours. Geliefd bij organisatoren en publiek, niet alleen voor haar artistieke uitmuntendheid, maar ook voor haar warmhartige, spontane en gepassioneerde uitstraling, gaan we fier en dankbaar voor het vertrouwen, samen aan de slag!

Voor je het goed en wel beseft mogen we de Kerstboom weer afbreken, beginnen de dagen te lengen en is Corona ‘zo 2020’… toch?
...

View on Facebook

2 weeks ago

Bookman.be

Izumi Pianoduo tekent bij Bookman | Welkom aan Polina en Kiyotaka. In het aanbod voor 21-22, o.a. een prachtig programma rond 200 jaar César Frank, de Belgische componist die een belangrijke rol speelde in de 'Société Nationale de Musique' in Frankrijk. Deze organisatie had als doel een sterke nationale muziekcultuur te bevorderen. Brandend actueel, in tijden van relanceplannen voor onze sector. ...

View on Facebook

3 weeks ago

Bookman.be

Nyckelharpa expert en pionier Didier Francois tekent bij Bookman. Zijn verdienste sinds vele jaren: dit prachtige maar in de vergetelheid geraakte snaarinstrument opnieuw introduceren in de klassieke muziek.

Hij is te boeken als solist of in duo, trio of kwartetbezetting, in samenwerking met gerenommeerde jazz- en oude muziekexperten of als artistiek leider van het in 2021 op stapel staande Philippus de Monteprogramma, dat hij naar aanleiding van de 500ste verjaardag van deze Mechelse polyfonist voorstelt.

Welkom Didier!
...

View on Facebook

4 weeks ago

Bookman.be

Raphaella SMITS, 'Grande Dame' van de Europese gitaar, tekent bij Bookman. Welkom Raphaella!

Voor seizoen 2021-2022 alvast een heel mooi Mertz & Schubert programma in het aanbod: Nocturne in Vienna, op Romantische gitaar (Mirecourt 1827)
...

View on Facebook

Bookman Artist Management

Waterkersstraat 12
1020 Brussels, Belgium
VAT BE 0442.812.720

Mr Stijn Jacobs
Founder and Artist Manager
icon-phone   +32 479 446 746
icon-mail  stijnjacobs@bookman.be

Mss Griet Leyers
Production Manager
icon-phone   +32 487 67 62 31
icon-mail  production@bookman.be

Mss Kristin Moers
Tourmanager
icon-phone   +32 497 46 93 43
icon-mail  tour@bookman.be